AKTUELNO

Svetlana je na grob svog supruga ostavila bele ruže i prisutne poslužila žitom.

Porodica Ražnatović danas obeležava godišnjicu smrti Željka Ražnatovića Arkana. Na Novo groblje su od ranih jutarnjih sati počeli da pristižu prijatelji, članovi porodice, ali i fanovi Svetlane Cece Ražnatović i Arkanovi poštovaoci.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Ceca je na groblje došla sa ćerkom Anastasijom, sinom Veljkom i Arkanovom ćerkom Sofijom koja živi u Belgiji. Svetlana je na grob svog supruga ostavila bele ruže i prisutne poslužila žitom.

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Foto: Pink.rs

Na pomen je pristigla i Cecina sestra Lidija Ocokoljić sa porodicom, a pojavio se i Arkanov kum Borislav Pelević.

Foto: Pink.rs

Suprug Svetlane Cece Ražnatović ubijen je 15. januara 2000. godine, u hotelu Interkontinental. Željko Ražnatović Arkan je ubijen u 48. godini, a tog 15. januara pre 17 godina u beogradski hotel došao je sa suprugom Svetlanom Cecom Ražnatović, njenom sestrom Lidijom Veličković i telohraniteljem Zvonkom Mateovićem.

Foto: E-stock/Djenka

Dok su Ceca i njena sestra u pratnji telohranitelja obilazile butike, Arkan je sa društvom sedeo u holu, nedaleko od recepcije, sa Milenkom Mandićem Mandom i Draganom Garićem.

U hotel je stigao i pripadnik Druge čete Prvog bataljona policijske brigade SUP-a Beograd Dobroslav Gavrići sa Draganom Nikolićem Gagijem i Milanom Đuričićem Mikijem, koji su od ranije bili poznati policiji, kao i Zoranom Nikolićem Peglom. Oni su sedeli u drugom separeu. U jednom trenutku je Gavrić ustao i pucao u Arkana, Mandića i Garića. Arkan je pogođen sa tri metka u potiljak, a kada su ga primili u Urgentni centar, doktori su mogli samo da konstatuju smrt.

Za ubistvo Ražnatovića, Okružni sud u Beogradu je 9. oktobra 2006. godine osudio Dobrosava Gavrića, kao i Milana Ðuričića i Dragana Nikolića.

Autor: B. R./ J. V.

#Arkan Ražnatović

#Svetlana Ceca Ražnatović

#pevačica

'