AKTUELNO

Pet godina su proveli zajedno.

Snimci koje je ekipa emisije "Paparaco lov" zabeležila tokom leta na plažama i bazenima, a u kom su poznate dame u kupaćim kostimima, večeras su komentarisali Sloba Radanović, Milan Milošević, Vuk Mob, Era Ojdanić i Saša Vidić u specijalnom izdanju ove emisije.

Foto: TV Pink Printscreen

Mesto broj 4 zauzela je pobednica prve sezone "Zadruge" pevačica Kristina Kockar. Dok je gledao snimak, njen nekadašnji suprug pevač Sloba Radanović sve vreme se smeškao.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Kija Kockar? Ne poznajem ovu devojku! (smeh) Ona je savršenih proporcija. Normalno je da mi se sviđa kako izgleda, bio sam pet godina sa njom. Vidim da su je uhvatili u odličnim pozama. Sve joj lepo stoji. Treba da je ocenim od 1 do 10? 11 - govorio je Sloba i smeškao se.

Foto: TV Pink Printscreen

Izvukla se, s obzirom na to kakvu je godinu imala. Odlično izgleda - bio je komentar Milana Miloševića.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: SKANDALOZNO! POJAVIO SE I ŠAKOV PORNO SNIMAK: Polumenta skinuo gaće i devojci pokazao svoj POLNI ORGAN U EREKCIJI! (18+ VIDEO)

Kija je od Slobe Radanovića dobila 11 bodova, deset joj je dao Milan Milošević, po osam su joj udelili Era Ojdanić i Saša Vidić, dok je od Vuka Moba Kristina imala sedam bodova, zbog čega je prosečna ocena bila 8,8.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Paparaco lov

#Slobodan Radanović

'