AKTUELNO

Pevačici su lekari objasnili složenost situacije u kojoj se našla.

Pevačicu Katarinu Grujić godinama tera maler kada je reč o zdravlju, a u tom stilu joj je počela i 2017. godina.

Foto: Instagram

Pala sam pre dve i po godine. Okliznula sam se na pločicama u WC-u u jednom kafiću i udarila donjim delom kičme u stepenik. Taj deo mi je istog trenutka pomodreo i imala sam jake bolove mesec dana, ali kako sam tada bila na moru, nisam imala kome da se obratim. Posle se bol sve češće javljao, ali nisam obraćala pažnju, dok nisam otišla na masažu i maserka mi rekla da mi je pršljen iskočio - rekla je Katarina, koja uprkos problemu koji ima nije otkazala nastupe.

Grujićevoj su lekari objasnili složenost situacije u kojoj se našla, naročito jer su prošle dve godine od pada, pa je pršljen ostao u tom položaju. S obzirom na to da nastupa kako je isplanirala, oni su joj savetovali da ne nosi cipele sa visokim štiklama i da manje đuska na bini.

Foto: Pink.rs

Inače, Katarina je nedavno operisala glasne žice, ubrzo nakon toga je sebi presekla tetivu na ruci dok je prala čaše u kući, zbog čega je hitno operisana. Grujićeva je probleme sa zdravljem imala i kada se prošlog leta otrovala hranom na Crnogorskom primorju, dok ju je pre nekoliko meseci udario taksista dok je prelazila ulicu ka menjačnici.

Na sreću, tada nije zadobila ozbiljnije povrede, iako ju je automobil pokosio. Ona je nedavno otkrila i da su joj lekari spasli život kada joj je u srednjoj školi puklo slepo crevo. S obzirom na sve što joj se dogodilo, ne čudi što je pred ulazak u 2017. poželela da bude zdrava jer, kako kaže, nema više snage da se vucara po bolnicma.

Foto: Printscreen

Autor: M. K.

#Katarina Grujić

#pevačica

'