AKTUELNO

Cecin sin je Cakićevu sreo u jednom restoranu na Novom Beogradu, gde je ona radila.

Naslednik najveće balkanske zvezde Svetlane Cece Ražnatović, Veljko Ražnatović poslednjih mesec dana uživa u ljubavnoj vezi s novom devojkom Anom Cakić.

Iako njih dvoje ne kriju da su zajedno, o detaljima veze ne pričaju javno, pa je malo poznato da su se Cecin sin i manekenka, koja je već neko vreme bez angažmana, upoznali u jednom prestoničkom restoranu u kojem je ona radila kao hostesa.

Foto: Instagram

Ana voli modu i pojavljuje se na svim kastinzima za muzičke spotove i kampanje, ali u poslednje vreme nije imala mnogo posla. Pošto nije htela da sedi kod kuće besposlena i da zavisi od roditelja, našla je dodatni posao, koji joj je obezbedio solidnu zaradu. Pre dva meseca ona se zaposlila u jednom restoranu na Novom Beogradu, gde je radila na vratima kao hostesa, koja je sprovodila goste do njihovog stola. Tako se i upoznala s Veljkom, koji često dolazi s prijateljima u taj lokal - rekao je dobro obavešten izvor.

On kaže da se Ana Veljku dopala na prvi pogled i da su već pri prvom susretu razmenili brojeve telefona.

Foto: Instagram

Veljku se svidelo to što je Ana ljubazna i kulturna devojka i odmah je počeo da joj se udvara. Ispostavilo se da imaju dosta zajedničkih prijatelja, pa su samim tim imali i teme za razgovor. Razmenili su brojeve telefona, a Veljko ju je istog dana sačekao da završi sa smenom, pa su zajedno otišli u drugi restoran na piće. Tako je sve počelo - kaže izvor blizak Cakićevoj.

Autor: M. K.

#Ana Cakić

#Svetlana Ceca Ražnatović

#Veljko Ražnatović

#pevačica

'