AKTUELNO

Bez velike pompe.

Holivudska diva Sandra Bulok, odlučila je da stane na ludi kamen i to u strogoj tajnosti, kako javljaju strani mediji. Ona je sa svojim izabranikom, Brajanom Rendalom donela odluku da se venča u svom domu, a ceremoniji su prisustvovala samo njena deca.

Sandra se odlučila na skromno venčanje u krugu najbližih, bez deveruša i planera proslave, a to je ono što je sama želela, naveli su izvori. Takođe se nagađa da su Bulok i Rendal svoje bračne zavete rekli još pre 10 meseci, a da Sandra ne nosi venčani prsten, jer ne želi podsećanje na svoj prethodni brak sa Džesijem Džejmsom koji ju je prevario.

Foto: Fonet

Kako strani mediji kažu to je glavni razlog zbog čega se ova romansa drži daleko od očiju javnosti, jer glumica smatra da je dovoljno to što njih dvoje ljubav pokazuju jedno drugom.

PROČITAJTE JOŠ: DŽONI DEP SVAKO VEČE ŠETA ULICAMA BEOGRADA: Čuveni glumac oduševljen Srbijom, a evo kako pokušava da zavara trag! (FOTO)

Predstavnik za medije slavne glumice, porekao je ovu priču uz navode da ovo nije prvi put da strani mediji spekulišu o bračnom statusu Sandre Bulok.

Pink.rs

#Instagram

#Sandra Bulok

'