AKTUELNO

Da li će doći do pomirenja braće Dragojević?

David Dragojević noćas je rasplakao Srbiju potresnom pričom o mlađem bratu Dejanu, sa kojim već neko vreme nije u dobrim odnosima. Na Davidovu i Dejanovu svađu direktno su uticale njihove emotivne partnerke - Aleksandra i Dalila, a sada kada više nije sa Subotićevom, Dragojević ne krije koliko mu je teško zbog toga.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, David je istakao da svog brata voli i da mu nedostaje, ali i da je pokušao da ga pozove, ali da ga je on blokirao. Zadrugare je veoma potresla Dragojevićeva tužna priča, pa su ga tešili i ubeđivali ga da će vratiti brata, a kako bismo čuli šta povodom ove situacije ima da kaže Davidov brat Dejan, kontaktirali smo ga.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram

- Budući da ne dajem nikakve komentare za novine i portale, tako će biti i ovog puta, pa neću komentarisati ono što se desilo sinoć u ''Zadruzi''. Hvala na pozivu - rekao je Dejan Dragojević za Pink.rs, a da li će njegovo srce smekšati i da li će se rođena braća pomiriti nakon Davidovog izlaska iz ''Zadruge 2'', vreme će pokazati.

PROČITAJTE JOŠ: DAVID SE GUŠIO U SUZAMA, zadrugari mu dali vetar u leđa: VRATIĆEŠ BRATA, on je sada najsrećniji na svetu!

Inače, Dejan nije u kontaktu ni sa majkom Biljanom, a niko od članova porodice Dragojević nije prisustvovao njegovoj svadbi.

Autor: M. K.

#Brat

#David Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'