AKTUELNO

Kralj narodne muzike se rastužio.

Petar Cvetković ima 25 godina i dolazi iz Malošišta. On se predstavio pesmom ''Oči jedne žene'' koju u originalu izvodi Tozovac. Nakon pesme, samo mu Šaban nije dao glas.

- Ti si se baš trudio da izađe neki triler, a ja nijedan nisam čuo. Ti si pokušavao, sve si uradio, samo ovaj na kraju izleteo je slučajno. Boja ti je predivna, anđeoska. Međutim, ja sam očekivao još - kazao je Šaban.

Foto: YouTube screenshot

- Ti si prva četvorka koja ide u baraž, tako da možeš da računaš da si prošao dalje - rekla je Brunclikova.

- Sećam se kandidata, pričali smo o njegovoj lepoj boji i slažem se sa Šabanom da nedostaje triler. I pričali smo o osmehu da malo rasvetlimo tonove - iskrena je bila Dragana.

- Biću kratka. Šaban je bio precizan da ja nemam šta da dodam - kazala je Maja.

Anđela Ulićević je poslednja takmičarka za večeras. Ona ima 18 godina i dolazi iz Podgorice, a žiriju se predstavila pesmom ''Sejdefu majka buđase'' koju izvodi Ksenija Cicvarić. Ona nije dobila glas od Šabana i Maje.

- Da sam znala kako izgleda, podigla bih stolicu. Prelepo izgledaš, ali nije to bilo dobro. Krajevi nisu bili uopšte dobri - rekla je Maja.

Foto: YouTube screenshot

- Mislim da si u baražu pevala neku izvornu pesmu i bilo mi je prelepo. Ovo me podseća na to tvoje izvođenje. Negde mi nedostaje pravi triler - kazala je Dragana Mirković.

- Mene si prevarila, mislila sam da si mnogo mlađa. Prva strofa je bila katastrofalna, ali ti si iz strofe u strofu bila sve bolja i bolja. Ponosna sam na tebe - rekla je Brunclikova.

Foto: YouTube screenshot

- Ja sam pogrešio što nisam glasao za tebe. Taj tanani glasić i predivna pesma, ne znam šta mi bi pa nisam dao glas. Ali biće sve dobro u baražu - rekao je Šaban.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezde

'