AKTUELNO

Voditeljka je na jučerašnji dan, pre tačno 17 godina, diplomirala.

Voditeljka Irina Vukotić godinama je na malim ekranima, a trenutno sa Živoradom Žikom Nikolićem vodi "Jutarnji program" na TV "Pink".

PROČITAJTE JOŠ: MNOGO SAM SE POTRESLA KAD SAM SAZNALA ŠTA JOJ SE DESILO! Mina Kostić UPUTILA PODRŠKU DEI ĐURĐEVIĆ, pa otkrila: Obećala sam joj da ću joj pevati na SVADBI!

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Irinu domaća publika odlično zna kao voditeljku različitih televizijskih formata, a tokom dugogodišnje karijere bila je zaštitno lice mnogih TV kuća i produkcija. Međutim, malo ko zna da je poznata voditeljka po struci zapravo profesor srpskog jezika i književnosti.

Irina je na jučerašnji dan, pre tačno 17 godina, diplomirala na Filološkom fakultetu u Beogradu i stekla upravo ovo zvanje.

Foto: TvPink Printscreen

- Moj Filološki fakultet. Na današnji dan, pre sedamnaest godina (auuuuu kako vreme leti) sam diplomirala i postala profesor srpskog jezika i književnosti. O koliko uzbuđenja, snova, ideja, želja tog 11.2.2002. "Šta bi reklo dete koje ste bili o čoveku koji ste postali?" - prisetila se Irina na društvenim mrežama.

Autor: Pink.rs

#Irina Vukotić

#Televizija Pink

#voditeljka

#Živorad Žika Nikolić

'