AKTUELNO

Neće ostaviti Anu zbog Aleksandre.

Nakon što je Mina Vrbaški kao ovonedeljni vođa izabrala omiljenu osobu i potrčke, Milan Milošević najavio je svoju emisiju "Pretres nedelje" koja uvek izvuče najmračnije tajne od zadrugara.

Uključenje Biljane Dragojević putem video-poziva obeležilo je nedelju, pa je voditelj Milan upitao Davida da otvoreno ispriča sve što mu je majka rekla za njegovu vezu sa Anom Korać, ali i šta mu je pričala o situaciji sa Aleksandrom Subotić.

Foto: Rijaliti Zadruga

Iskreno, nemam pojma, da sam znao da će takav poziv da bude, ne bih ni tražio da se čujem. Ovo je prvi put da vidim nju takvu. Meni je bilo bitno da vidim da je ona okej. Vidim da Aleksandra igra rijaliti napolju. Ona pravi problem i meni ovde, zbog toga što radi napolju, ali okej, ona može da kaže svoje mišljenje. Ružno je sve to što su uradile, ali ja ću ostati sa Anom i ne može ništa da utiče na našu vezu. Da sam mogao da prekinem vezu, ja bih prekinuo. Bilo me je sramota zbog toga. Ako nije za vezu, onda ne može da koriste takve reči, koje su se čule u pozadini. Njoj to ide na čast što piše, ali ako ona misli da to ide uz nju, onda njoj svaka čast. Ja sam raskinuo vezu koju sam imao i ušao u novu. Da li je Ana žena mog života, videćemo u nastavku naših života. Mene najviše boli kako se ona ponela. Ako ima osećanja prema meni, ne treba da se oglašava, samu sebe srozava - bio je iskren do srži David.

Milan ga je potom upitao da li razgovor može poljuljati odnos između Davida i njegove majke, Biljane i šta je to što ona želi, da li da rastavi Anu ili da se pomiri sa Aleksandrom, pa je Dragojević bio jasan koga voli.

Foto: TvPink Printscreen

Ona mi je rekla da je Aleksandra sada tek videla grešku, ali sada je kasno za to. To što je ona rekla da Ana igra igru, to mene ne zanima, jer ja ne verujem u to. Naša ljubav se ugasila i to je to. Ana ne igra igru i znam i osećam da me voli i zaljubljeni smo, što se toga tiče, mama nije tu da oseti to, i žao mi je što ne mogu to da osete. Mene ovde niko ništa ne tera da radim, sve radim emocijama i srcem - ispričao je David.

Karađorđe Subotić dobacivao je sve vreme tokom Davidovog izlaganja, pa je u jednom trenutku Ani prekinelo i odbrusila mu, a zatim bacila plastičnu čašu u njegovom smeru.

Umukni čoveče, pusti ga da ispriča, ne čujem ni sopstvene misli - uzviknula je Koraćeva.

Dok je David objašnjavao celu situaciju, njegova devojka Ana pustila je suze, koje su potresle Dragojevića, te je i on zaplakao, dok je pričao o svom bratu sa kojim nema kontakt zbog rasprava njihovih devojaka.

Foto: TvPink Printscreen

Pošto se smirio, David je nastavio da priča o pozivu sa majkom i poručio njegovoj bivšoj verenici, Aleksandri da ga ne čeka više.

Ja sad ovde imam novu vezu, volim Anu. A drago mi je da me očuh podržava, njega gledam kao prijatelja, uvek me savetuje i drago mi je što je prihvatio Anu i zato što je srećan zbog mene. Bilo mi je muka od naših svađa, mrzeo sam četvrtak zbog klipova, nije htela da prihvati ni da se malo raziđemo, ništa me nije slušala - kroz jecaje je pričao Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, Biljana Dragojević je na početku veze Aleksandre i Davida bila protiv i te veze, pa je Dragojević izneo da ni tad nije poslušao majku.

Moja majka je meni skrenula pažnju da ne budem sa Aleksandrom u vezi, ali ja je nisam poslušao, meni je bitno kakav je ko prema meni. Ona da je bila ovakva na početku, ne bi mi bili dugo u vezi, to je sigurno. Kad ja uvek pričam nešto, nikad ništa nije htela - izjavio je David.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'