AKTUELNO

Veoma mu je draga.

Po dolasku voditelja Milana Miloševića u Belu kuću došlo je do rasprave među zadrugarima oko današnje podele budžeta. Naime, mnogima od njih je zasmetalo kako je Mina Vrbaški podelila nedeljni budžet.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubi Pantović je zapalo za oko da je Aleksa Savić zamolio Minu Vrbaški da najveći budžet dodeli Višnji Petrović, a kada su to saznali ostali ukućani, nije im bilo jasno zbog čega je on to uradio.

Aleksa je zamolio Minu da ona da Višnji najveći budžet. Meni je to jadno - prokomentarisala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksa je hteo da ja Višnji dam najveći budžet zato što se vratila, uradila je to što je uradila sa Brendonom, zato što smo mi kao njeni prijatelji stradali zbog nje - dodala je Mina.
Samo sam joj rekao da umesto toga da meni srednji budžet, jer smatram da nije u redu da i ja i Petrući u našoj grupi imamo najveći budžet. Zato što se vratila, jer i znam da je Mini draga - rekao je Aleksa, a onda dao svoje mišljenje zašto misli da je Mina dala Marku Stoliću dao najmanji budžet, a njih dvojica su dobri prijatelji:

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NEVOLJE U RAJU! Luna i Marko se posvađali zbog cimerke: ONA ME NE VOLI ZBOG MOJE MAME, TI MI SVE KVARIŠ! (VIDEO)

Ja nisam mogao da utičem da Mina da Stoliću najveći budžet, jer su njih dvoje u sukobu - objasnio je Aleksa.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'