separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

MOŽDA SE RODI NOVA LJUBAV U IZOLACIJI! Mina izabrala potrčke jer je primetila VARNICE između njih dvoje! (VIDEO)


Šta će se desiti kada ostanu sami u četiri zida?


U Beloj kući je tokom prethodne noći održano izbacivanje kada je "Zadrugu 2" napustio Marko Marković. On je u studiju kao ovonedeljnog vođu postavio svoju devojku Minu Vrbaški. 

Autor: TvPink Printscreen

Večeras je u Belu kuću ušao voditelj Milan Milošević kako bi sa ukućanima porazgovarao o najaktuelnijim temama i izvršio pretres nedelje. A neposredno pre toga, on je sa Minom porazgovarao o tome ko će biti ovonedeljni potrčci. 

Autor: TvPink Printscreen

Pošto je ljubavna nedelja, prvi potrčko će da bude Marijana, a drugi potrčko će biti Marko Stolić. Marijana je počela da se smeška od kad je Marko ušao, više nije tužna i smorena, on je rekao da nema više devojku. Provode dosta vremena zajedno pa možda se desi neka nova ljubav - rekla je Mina.

Mi smo drugari, od početka smo se družili, nas dvoje, Aleksa, Petrući i Cobe. Što se tiče Stolića, mi smo drugovi, tako će ostati - navela je Marijana Zonjić.

Autor: TvPink Printscreen

Nisam očekivao, iskreno. Mi smo se družili i ranije. Marijana mi je rekla pre emisije, da ima osećaj da ćemo mi biti potrčci. Mi smo drugovi. Ja nisam više sa tetkom iz Španije, otputovala je u jednom pravcu. Marijana i ja se družimo, ona je super, biće zanimljivo - zaključio je Marko Stolić.

Osim potrčaka, Mina je izabrala i omiljenu osobu koja će sa njom provesti nedelju dana u hotelu "Zadruga", a ovakvu privilegiju zaslužio je Aleksa Savić. Vrbaški je ovom prilikom uputila mnoštvo komplimenata na njegov račun i istakla da je on njen najverniji prijatelj.

Autor: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti