separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ZA DLAKU MU IZMAKAO OPSTANAK U ZADRUZI: Ovaj ukućanin pobedio je u duelu, ali mu ni dupliranje glasova nije pomoglo da nastavi takmičenje! (VIDEO)


Ovde se igra za njega završava.


Tokom subote noći u Beloj kući su održane nominacije. Ukućani su odlučili da u zatvor pošalju Nenada Aleksića Ša, a poštede Draganu Mitar. Publika je takođe imala priliku da da svoj sud, a najmanju podršku dala je Marku Markoviću

Autor: TV Pink Printscreen

Njih dvojica su proveli ceo dan u zatvoru, a kada ih je posetio voditelj Ognjen Amidžić, to je bio znak da je došao trenutak izbacivanja. Voditelj je zadrugarima nominovanim za izbacivanje objasnio pravila igre, a zadatak je bio da oni bosim nogama uhvate što više loptica i prebace ih u posudu pored.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Nakon borbe, pobedu u ovom duelu odneo je Marko Marković i njemu su bili duplirani glasovi. Ognjen je saopštio potom da je 59% glasova odneo Nenad Aleksić Ša, dok je Marko Marković imao 41% i time izgubio ulogu stanara Bele kuće.

Autor: TV Pink Printscreen

Autor: TV Pink Printscreen

Marko je morao da se pozdravi sa ukućanima i napusti velelepno imanje u Šimanovcima, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti