AKTUELNO

Posle isprobavanja i nameštanja kamera sa dublerom, na set je stigao i Džoni Dep.

Slavni holivudski glumac Džoni Dep snimao je danas kadrove za film u centru Beograda. Ekipa filma "Minamata" bila je u Kosovskoj ulici od rane zore.

Posle isprobavanja i nameštanja kamera sa dublerom, na set je stigao i Džoni Dep. Dep, koji je poznat po svojim glumačkim transformacijama, ovoga puta je, čini se, nadmašio sebe. Sa dugom sedom bradom i kosom, naočarima sa tamnim okvirom, crnom beretkom na glavi i sa nekoliko kilograma viška, slavni glumac i veliki miljenik žena je gotovo neprepoznatljiv. Dep je gotovo identičan liku koji tumači, čuvenom američkom fotografu Judžinu Smitu. Novi film Endrua Levitasa bavi se velikom svetskom aferom trovanja živom stanovnika japanskog gradića Minamata koju je Smit razotkrio 1972. godine.

Foto: Tanjug AP

Ekipa filma "Minamata" snimala je danas na mnogobrojnim lokacijama u centru Beograda, a već u zoru bila je na svojim radnim zadacima. Kada su veliki budžeti u pitanju, nema gubljenja vremena, pa je tako ekipa filma gotovo istovremeno pripremala i set u jednoj zgradi. Iz jedne štamparije su za potrebe filma izlazile naslovnice čuvenog magazina "Lajf", koji je objavljivao tekstove i zastrašujuće fotografije Judžina Smita iz Minamate.

Snimanje filma Endrua Levitasa nastaviće se i narednih dana u Beogradu, a posle toga ekipa se seli u Crnu Goru.

Foto: Tanjug

Mada je već nedeljama u srpskoj prestonici, Džoni Dep je za Beograđane nevidljiv. Za razliku od nekih drugih slavnih gostiju, njemu je privatnost, čini se, najvažnija pa tako izbegava izlaske i javna mesta, ali ne i svoje srpske prijatelje.

Autor: Pink.rs

#Džoni Dep | Johnny Depp

'