AKTUELNO

Voli da posluša njihov savet!

Ana Kokić početkom ove godine rastala se od svog supruga vaterpoliste, Nikole Rađena. Još uvek zakoniti supružnici su na Božić podneli papire za razvod braka, a Ana je ubrzo posle toga nastavila sa svojim uobičajenim aktivnostima vezanim za karijeru i nastupe.

Foto: TvPink Printscreen

Pevačica je za emisiju "Premijera - Vikend specijal" govorila o tome da njene naslednice, Ninu i Teu, ne meša u svoj posao i karijeru, ali da voli da posluša njihov savet, jer, kako kaže, prva impresija dece je najiskrenija.

Ne opterećujem ih mnogo poslom, imaju svojih muka i problema, škola, treninzi. Volim da poslušam njihov komentar, deca su najiskrenija, deca ne umeju da sakriju prvu reakciju i emociju - kaže Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: USKORO SPREMAJU VELIKO SLAVLJE! Nataša Bekvalac pokazala svoje ćerke, pa otkrila DETALJ o njima koji niko do sada nije znao! (VIDEO)

Kokićeva je ispričala i da je u proteklom periodu imala zdravstvenih problema, zbog kojih nije mogla da realizuje svoje planove vezane za novu pesmu koju priprema.

Razbolela sam se pre 10 dana i kada je trebalo da snimam pesmu i radim spot, otišlo je na grlo i pluća i nisam mogla da govorim - ispričala je Ana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs

#Ana Kokić

#Nikola Rađen

#Premijera-Vikend specijal

'