separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SPEKTAKULARNI NASTUPI I OVOG PETKA NA TV PINK: Nataša priznala da je ova PINKOVA ZVEZDICA njenu pesmu otpevala BOLJE OD NJE! (VIDEO)


“Pinkove zvezdice - All Stars” na programu su u petak, 1. februar od 22 časa na TV Pink.


Ekipa je ponovo u punom, starom, dobrom sastavu - u hidrauličnu crvenu stolicu vratila se Goca Tržan, pa će “Pinkove zvezdice - All Stars” u petak, 1. februara od 22 časa na TV Pink, blistati punim sjajem, za šta su, najpre, zaduženi talentovani mladi pevači. I u drugoj emisiji petog kruga tema je slobodna, a kandidati briljantni.

Autor: Promo

Među njima, ovoga puta se izdvojila Darija Vračević. Njeno izvođenje numere “Karuzo” Lare Fabian obojilo je studio posebnom energijom.

Meni ovo nije za pet, ovo mi je za uživanje – spokojno je izjavila Leontina.

Autor: Promo

Teodora Marković je uz mnogo hrabrosti i emocija istupila pred žiri i zapevala pesmu „Neprijatelj“, jedne od članica žirija – Nataše Bekvalac.

Ti si pojela ovu pesmu, bukvalno. Mislim da si je otpevala bolje od mene – iskreno očarana je bila Bekvalčeva.

Autor: Promo

Autor: Promo

Spektakl koji je priredila Katarina Radulović može se porediti sa velikim svetskim nastupima, dok je Isidora Mitić izabrala pesmu kojom je pokazala sav raskoš svog glasa. Numerom „God is a women“ Ariane Grande ona je oduševila i žiri i publiku u studiju.

Tokom večeri će biti još zanimljivih nastupa, slobodna tema je bila inspirativna za takmičare, pa ćemo čuti i „Žute dunje“ od „Indeksa“ u izvođenju Davida Markovića, Milica Ilić će nam pevati „Ain`t no other man“ Kristine Agilere, čućemo i „Feel“ Robija Vilijamsa u izvođenju Tomislava Božovića, kao i nastupe Igora Lazarevića i Ivane Dimkovski sa dve domaće moderne pesme.

Autor: Promo

Šou koji u svakoj emisiji donosi nova iznenađenja neće vas izneveriti ni ovog petka, ukoliko od 22 časa budete uz TV Pink i “Pinkove zvezdice - All Stars”!

Pink RS

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti