AKTUELNO

Šta li je razlog njihove netrpeljivosti?

Sinoć u emisiji ''Amidži šou'' setom su počele da kruže glasine kako Aleksandar Milić Mili i njegov dugogodišnji prijatelj i poslovni saradnik Alen Ademović nisu u dobrim odnosima. Naime, Alen je došao pet minuta pre početka emisije, dok je Mili boravio u jednom od apartmana u Šimanovcima duže od sat vremena.

Foto: Pink.rs

Tokom trajanja emisije njih dvojica nisu razgovarali. Trenutak koji je išao u prilog glasini bio je period tokom reklama kada su obojica otišli na suprotne strane kako bi se odmorili. Milijevog prijatelja koji je sedeo iza kulisa smo pitali da li postoji problem između njih dvojice, ipak on nije hteo da komentariše.

Ne bih ja o tome, izvinite - rekao je prijatelj pevača i slegao ramenima.

Foto: Pink.rs

Kada se emisija završila svako je otišao na svoju stranu i međusobno se nisu pozdravili. Da li su priče koje su počele da kruže iza kulisa emisije ''Amidži Šou'' istinite, ostaje nam da saznamo u periodu ispred nas.

Pročitaj više: ZBOG PERFORMANSA JELENE KARLEUŠE I NJENE NOVE PESME GORE DRUŠTVENE MREŽE: Odlučila sam da budem heroina svog života, a ne žrtva u vašim očima! (FOTO)

Pink.rs

#Alen Ademović

#Miligram

'