AKTUELNO

Ona je istakla da će verovati reperu na reč.

Na televiziji Pink se trenutno emituje emisija "Izbor potrčka", tokom koje je došlo do žestoke svađe između Zorice Marković i Nenada Aleksića Ša zbog toga što je ona ubeđena da je reper zaljubljen u Draganu Mitar, koja je to i sama priznala. Osim pevačice, i ostali zadrugari su i te kako imali mišljenje o ovoj temi, a jedna od njih je i reperova drugarica Ljuba Pantović.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, Ljuba je već skrenula pažnju Ša tokom prethodne noći da povede računa o svom ponašanju prema modelsici, a evo šta je ona večeras ispričala odnosu Nenada i Dragane.

Prvi, drugi dan kada sam videla da ćućore nešto ja sam mu rekla: "Nemoj to da radiš". Kada sam čula za te poljupce, poruke moj komentar bio je da je to odvratno. Nisam videla poljubac, ni poruke. To može da bude šala, ali vrlo neslana - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana i Marija Kulić su sinoć istakle da je Ša već bio u emotivnoj vezi sa Ljubom i da su to čule od njene ćerke, zbog čega je Pantovićka bila prinuđena da otkrije ima li istine u ovim navodima.

Aleksandra je pričala i da sam ja narkomanka, da je j*bem za pare... Ja ću biti uz svog druga do samog kraja - istakla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: RASTE TENZIJA U BELOJ KUĆI: Miki Đuričić očitao lekciju za PAMĆENJE Ša, pa Draganu Mitar osudio zbog OVOGA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'