AKTUELNO

Još jedna žestoka svađa ljubavnog para.

Luna Đogani i Marko Miljković su u vezi tek deset dana, a za to vreme su uspeli već nekoliko puta da se posvađaju, a tako je bilo i tokom večerašnje žurke. Naime, blogerka je svog dečka nazvala u šali "prdinom barom", što je njega iznerviralo.

Luna je prebacila svom dečku da joj ne pruža tokom žurke dovoljno pažnje, kao što je to tokom dana i tada je sve krenulo naopako.

Foto: TvPink Printscreen

Idi nađi nekog boljeg. Prdina bara? Kako to možeš tako da mi kažeš? Na šta to liči? Kakvo je to tvoje ponašanje? Uopšte mi ne deluje kao da se sprdaš - pričao je Marko drsko.
Ti znaš da sam ja ozbiljna? Nemaš ti pojma! Prdina bara je sprdnja. Idi ti nađi drugu! Ostavi me - rekla je Luna nervozno.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ako te ostavim, ja sam te ostavio. Neću da te ostavim, ti nisi normalna! Što ne ideš da igraš? Ili pričamo ili ne pričamo! - odbrusio joj je Marko.

Dok su Luna pravdala da je rekla sve u šali, Marko je govorio da je uvređen i da takvo ponašanje neće da trpi i poručio joj da nađe drugog momka.

Neću, bezobrazan si. Boli te ku*ac, tebi je sve ovo smešno. Mene ne boli ku*ac, tebe boli! - rekla je Luna sa suzama u očima.

Foto: TvPink Printscreen

Pa, kad si zaljubljena kao tetreb - odgovorio joj je kratko Marko.
Jesam, ja to priznajem, a ti nećeš! Kako tako nešto možeš da kažeš. Ja tebe želim, neću da te ostavim. A tebe boli ku*ac! Da si ti sa nekom devojkom, mene bi to zabolelo, a tebe boli ku*ac! - vikala je besno Đoganijeva.

Pročitajte još: Zorica svojim GLASOM I HITOVIMA RASPLAKALA zadrugare: Otpevala je numere zbog kojih ćete se NAJEŽITI! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'