AKTUELNO

Evo i kako će obeležiti jubilej!

Večeras je gošća emisije "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, pored Mime Karadžića, Ane Sević i Zokija Šumadinca, bila i pevačica Slavica Ćukteraš. Tačno deset godina prošlo je od objave pesme "Zmija i žaba" koju su zajedno otpevali Slavica i Oskar, Ognjenov alter ego.

Foto: TV Pink Printscreen

Tokom emisije pušten je spot koji su snimili, a u tim momentima Slavica i Ognjen prisetili su se kako je nastala ova pesma, kao i kako je teklo snimanje spota koje je trajalo oko tri sata.

Foto: TV Pink Printscreen

Nastala je tako što sam ja dobio jedan rumunski CD na kom je bila pesma "Jaga, Jaga". Ja sam sanjao neko šipražje i zapisao sam to. Onda smo se čuli Slavica i ja i ona je rekla da hoće. Tipa otpevali smo večeras, prekosutra smo snimili spot - rekao je Ognjen, a Slavica je dodala:

Foto: TV Pink Printscreen

Pola sedam ujutru je bilo, idemo da snimamo spot, spot je počeo sa rakijom i ovaj spot smo snimili za svega tri sata - govorila je Slavica Ćukteraš.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju, Slavica i Ognjen su priznali da će uskoro obeležiti ovaj jubilej novom pesmom, a šta će nam predstaviti ostaje da vidimo.

PROČITAJTE: MILOŠ BIKOVIĆ SE POVLAČI IZ GLUME? Nakon velike slave koju je stekao u Srbiji i Rusiji, doneo važnu odluku! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Ognjen Amidžić

#Slavica Ćukteraš

'