AKTUELNO

Otkrila šta misli o Davidovoj vezi sa Anom.

Biljana Dragojević došla je kao podrška svom sinu Davidu Dragojeviću, koji je nominovan za ispadanje ove nedelje.

Nakon što su odgledali video-prilog na kom Ana Korać i David pričaju na krevetu i maze se, Biljana je imala jasan stav prema njihovoj vezi.

Njemu trenutno Ana prija, ali juče smo videli da ga nešto već nagrdila! One sa samo igra sa Davidom, jer ona nije za ozbiljnu vezu - izjavila je Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Direktno je i Ani rekao u početku da se ona igra, ali da je shvatio da je sve vreme uz njega, dovikivala je njegovo ime, donela mu je kafu jutros. Da li ste to čuli? - upitala je Dušica.
Opet ću ostati dosledna sebi, jednostavno Ana Korać mi ne deluju kao neko ko je za ozbiljnu vezu - odgovorila je Dragojevićka.

Foto: TvPink Printscreen

Ako mene pitate, ja podržavam Davida, samo njega. Sviđa mi se kad igra, kad je raspoložen, ali vezu sa Anom ne bih puno da komentarišem. David voli da igra, da se druži, a opet, sve je to zatvoren prostor. Mislim, da se između njega i Aleksadnre baš stvorila tenzija jaka, jer teškoj e ući kao par u rijaliti. On nije bio četiri mesec tu, ali su bili konstantno na liniji. Kad se vratio, oni su ušli u Zadrugu. Nisu imali vremena da se posvete jedno drugome. Ja sam šizila kod kuće kada vidim kakva je bila - dodala je Biljana.

Foto: TvPink Printscreen

Rekli ste da je Aleksandra i njeno dete kod Vas, kakva je sad situacija sa njom? - upitala ju je Dušica, a Biljana je otkrila da Aleksandra ne prati rijaliti, a po svoj prilici Subotićeva ne može da podnese da gleda zaljubljenog Davida.
Aleksandra ne gleda ''Zadrugu'', ne prati dešavanja, niti želi da komentariše bilo šta vezano za to šta se dešava trenutno između Ane i Davida - završila je Biljana.

PROČITAJTE JOŠ: SVE PUCALO OD STRASTI: Luna legla na Markovo MEĐUNOŽJE, prekrili se JORGANOM, a onda je usledila VRELA AKCIJA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: O. B.

#Zadruga 2

'