AKTUELNO

Osvojili sve simpatije gledalaca.

"Zadrugovizija 2" i ovoga puta izazvala je ogromnu pažnju javnosti, a publika sve nastupe od sinoć može pogledati i na zvaničnom Jutjub kanalu "Zadruge" gde naši klipovi broje veliku količinu pregleda.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: DETALJ KOJI JE ODUŠEVIO SVE: Ovo se nalazi u kući Cece Ražnatović, kad vidite šta je u pitanju RAZNEŽIĆETE SE! (FOTO)

Međutim, jedan nastup uspeo je da se izdvoji daleko od ostalih i uđe u trending listu, odnosno na spisak najpopularnijih snimaka za manje od 24 sata. Radi se o nastupu Lune Đogani i Sava Perovića koji su sinoć odneli pobedu od strane gledalaca koji su glasali putem SMS-a.

Ovi zadrugari izveli su numeru "Pravo vreme" koju pevaju Maja Berović i Buba Koreli, a njihov nastup trenutno je peti najpopularniji snimak u Srbiji, dok se u Sloveniji našao na trinaestom mestu.

Foto: Printscreen Youtube

Takođe, njihova imitacija sa "Zadrugovizije 2" zauzela je treće mesto u Bosni i Hercegovini, a u Crnoj Gori su na četvrtoj poziciji. Lunin i Savin nastup odlično se kotira i u ostalim zemljama, pa se tako našao na četvrtom mestu u Makedoniji, a sedmom u Hrvatskoj.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

PROČITAJTE: ONI SU OBELEŽILI ZADRUGOVIZIJU 2! Ljubavni parovi dominirali na sceni, a evo kako se žiri ZABAVLJAO U PAUZAMA! (FOTO)

Pink.rs

#Luna Đogani

#Savo Perović

'