AKTUELNO

Još jedna 'Zadrugovizija' izazvala je oduševljenje gledalaca i zadrugara!

Sinoć je na televiziji Pink emitovana "Zadrugovizija 2", šou program u kom uživaju učesnici najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima "Zadruge", ali i gledaoci kraj malih ekrana. Zadrugari su se potrudili da svojim performansom oduševe sve, a oni najbolji su dobili i vredne nagrade.

Foto: Pixabay, Pink.rs

Luna Đogani i Savo Perović odneli su pobedu publike putem SMS glasanja a kao nagradu dobili su odeću brenda LC Waikiki, boks cigareta, korpu slatkiša kao i 10.000 dinara.

Foto: E-stock

Novi ljubavni par u Zadruzi, Ana Korać i David Dragojević imali su najveći broj glasova na Fejsbuku, pa su dobili paket "Zlatiborca", korpu slatkiša i 3.000 dinara.

Foto: TvPink

Kao i uvek, imali smo stručni žiri koji je svojim glasovima odlučio da pobedu odnese grupa koju su činili Aleksa Savić, Nenad Aleksić Ša, Mina Vrbaški, Ljuba Pantović i Marko Marković, koji su imali samo jedan bod više od Lune Đogani i Sava Perovića. Kao nagradu oni su dobili boks cigareta, korpu slatkiša, garderobu i 5.000 dinara.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, novinarski žiri je imao pravo da izabere svog pobednika, a oni su odlučili da to bude grupa koju su činili Lazar Čolić Zola, Marija i Miljana Kulić. Oni su kao nagradu dobili slatkiše, novac i kozmetiku.

Foto: TvPink

Da je dobra zabava bila zagarantovana na sceni i iza nje, bilo nam je jasno od samog starta, a stručni žiri nam je pokazao kako se zabavlja u pauzama. Marko Kon, Viktorija, Milena Ćeranić, Sandra Afrika i Katarina Živković dobro su se družili i šalili, a nastao je i po koji selfi.

Foto: E-stock

Ipak, ono što je utisak ove druge po redu Zadrugovizije svakako su ljubavni parovi koji nikog nisu ostavili ravnodušnim.

David i Ana kao najsvežiji par pokazali su pravu emociju na sceni.

Foto: E-stock

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković nisu krile simpatije koje su se rodile još u "Zadruzi 1".

Foto: E-stock

Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić, koji su se u subotu uveče verili, pokazali su pravu energiju na sceni.

Foto: E-stock

Adam Đogani i Nataša Moskva plaše se da će biti razdvojeni, s obzirom na to da je ona nominovana za izbacivanje i večeras će se boriti za opstanak u Zadruzi, ali to ih nije sprečilo da pokažu sve što umeju na velelepnoj sceni.

Foto: E-stock

Sve u svemu, još jedna "Zadrugovizija" oborila je sve rekorde, gledaoci ali i zadrugari su uživali u svemu, a nama samo ostaje da vidimo kada će Veliki šef organizovati još jednu koja će, nema sumnje, doneti nešto novo i neviđeno.

Autor: N. Vujčić

#Rijaliti Zadruga

#Zadrugovizija

'