AKTUELNO

On joj je bio najveća snaga i oslonac u životu.

Suprug slavne srpske glumice Nede Arnerić preminuo je sredinom decembra prošle godine nakon duge i teške bolesti. Dr Milorad Mešterović uvek je glumici bio najveća podrška tokom života, a kada je pre tri godine zadobila teške telesne povrede prilikom pada sa terase njihovog stana, on joj je davao snagu da se bori.

Foto: Beta

Neda je u retkim intervjuima koje je davala uvek pričala o njihovom prvom susretu, zbog kog su svi rekli da bi od njihove ljubavi mogla da se napravi film:

Bio je to 5. septembar 1981. godine. Moj muž je došao da pogleda predstavu "Mušica" u pozorištu "Dvorište". Nakon predstave otišli smo na večeru, posle večere smo se zbližili i počeli smo da živimo zajedno nakon nekoliko dana. Imala sam sreću. Pre toga sam isprobavala svašta jer ne treba se vezati za neke ljude koje znamo iz škole. Imam mnogo prijateljice koje su se udale za svoje momke iz škole i sve što su imale u životu je taj jedan muškarac - prepričavala je Neda.

Foto: Fonet

On je meni sve, sin, brat, muž, tata, ljubavnik i prijatelj. Toliko sam srećna što smo izgurali zajedno. Bilo je tu raznih čudesa, nismo bili sveci, ali smo najveći prijatelji. Shvatila sam da je on divan, plemenit, dobar, pošten, svetski čovek koji je mnogo putovao, koji će me uvek voditi i biti korak ispred mene. Možda i neće biti tako, ali ja ću imati osećaj da je on ispred mene za jedan korak i vodi me - govorila je glumica.

Foto: Kurir/Dragana Udovičić

Podsetimo, dr Mešterović preminuo je sredinom decembra, a glumica je o tome obavestila najuži krug prijatelja. Zato je i vest o njegovoj smrti isplivala u javnost tek skoro mesec dana kasnije.

Autor: Pink.rs

#Neda Arnerić

#preminuo

#suprug

'