AKTUELNO

Emotivnim plesom napravili pravu magiju na sceni.

Zadrugari su se na sebi svojstven način pripremali za ''Zadrugoviziju 2'', a Lazar Jeremić i Marijana Zonjić predstavili su se baladom Goce Tržan ''Zagrli''.

Oni su svojom imitacijom emotivno dirnuli svoje cimere, ali i žiri koji je ovoga puta imao samo reči hvale za njih dvoje. U uskoj crnoj haljini, Marijana je zablistala u svom stilu, dok joj je Lazar raskopčane košulje prilazio otpozadi, a potom su imali plesni momenat koji je sve prisutne doveo do ivice suza.

Foto: TvPink

Foto: TvPink

Iskreno, ja sam večeras veoma pozitivno iznenađena Marijanom. Prvo kako lepo izgledaš sa tom kratkom kosom. Baš si donela emociju na pravi način, ali u tome ti je najviše pomogao Lazar. Iskreno uživala sam u vašem nastupu - započela je Katarina Živković.
Prošli put je bio debakl, ja sam sada najviše očekivala od tebe. Marijana bila si super, toliko duboko u emociju. Bila si skroz u pesmi i donela si tekst na pravi način - rekla je Viktorija.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam impresioniran, ovo je teška pesma i nije lako otpevati. Ti si bila na visini zadatka - bio je iskren Marko Kon.
Zajedno ste izgledali zaista predivno. Marijana ja te prvi put sada čujem, meni je to zvučalo veoma dobro. Malo se osetilo da imaš tremu, ali dobro je to, jer to znači da imaš veliku odgovornost. Ja sam pozitivno iznenađenja - završila je Milena Ćeranić.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Lazar Jeremić Jera

#Marijana Zonjić

'