AKTUELNO

Čista petica na samom kraju ovog kruga.

Ovu fantastičnu noć u kojoj su se "Pinkove zvezdice - All stars" odgovarale na temu "Rok muzika sedamdesetih i osamdesetih godina prošlog veka" zatvorila je Antonia Gigovska, koja je izvela pesmu "Black Velvet" koju izvodi Allanah Myles.

Foto: TvPink Printscreen

Žiri je bio oduševljen Antoniinom interpretacijom, koja je bez razmišljanja zaslužila svih pet glasova.

Magistar, doktor, specijalista, hirurg, ovo je toliko tačno, ni milimetar, ni sekund ne bih oduzeo ni dodao, ti si savršena. Ovo je bilo od A do Š sve pogođeno, svaki ton, svaki pokret, tema, izgled, pre svega to šta ti možeš da proizvedeš, ti šaltaš po žanrovima i u svakom si maestralna. Ja stvarno mislim da si ovde jedna od najboljih, ako ne i najbolja pevačica - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Sve isto milim što i moj anđeo, ja mislim da si ti malo i zalutala ovde, jer već sledeće godine očekujem tvoj singl i da staneš u rang izvođača koji su već godinama na sceni. Ja tebe ne mogu da doživim kao dete, jer ti si toliko izgrađen interpretator, koji ima sve što je potrebno da bude ne pevač nego zvezda. Ti si zvezda - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj fantastičan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice-All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Antonia Gigovska

#Pinkove zvezdice - All Stars

'