AKTUELNO

Ženski deo ekipe pronašao je vremena za zajedničko druženje van kamera i svetla reflektora.

U aktuelnoj "All stars"sezoni "Pinkovih zvezdica" došlo je do promena kada je sastav stučnog žirija u pitanju, što se nije negativno odrazilo na njihov timski rad i slogu u studiju u Šimanovcima, naprotiv. Svoju crvenu stolicu zauzela je Kristina Kija Kockar, koju su svi oberučke prihvatili, ali i pop diva Nataša Bekvalac, koja je ozbiljno shvatila svoj zadatak, u prilog čemu govori činjenica da se svojim stučnim savetima svojski trudi da pomogne talentovanim mališanima i adekvatno ih oceni.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Kija i Nataša unele su novu energiju u "Pinkove zvezdice", a četiri dame koje svakog petka zauzimaju svoje pozicije u crvenim stolicama vrlo brzo su se združile i postale bliske prijateljice. Zbog toga što tokom snimajućih dana često nemaju vremena da se posvete jedne drugima i druže se u onoj meri u kojoj bi želele, Bekvalčeva je obećala da će svoje koleginice i prijateljice izvesti u grad, a reč je večeras i ispunila.

Foto: Printscreen Instagram

Ona se sa Gocom, Leontinom i Kijom našla u jednom prestoničkom baru, gde su uz kafu i vino prečešljale sve one ženske teme za koje u Šimanovcima nisu imale vremena, a pozivnicu za druženje ovaj put nije dobio Milan Stanković, budući da je ovo veče, kako je ranije najavljeno, rezervisano samo za dame i njihove ženske razgovore, zbog čega im kolega sigurno neće zameriti.

Pink.rs

#Goca Tržan

#Kristina Kockar

#Leontina Vukomanović

#Nataša Bekvalac

#Pinkove zvezdice - All Stars

'