AKTUELNO

Prema navodima poznatog vidovnjaka, u 2017. godini mnogi estradni parovi staviće tačku na svoje emotivne veze.

Doktor Mevludin Duvančić, poznatiji kao balkanski Nostradamus, mnogim javnim ličnostima prorekao je sudbine i predvideo je brojne nesreće koje su se ostvarile, a nema lepe vesti za dva popularna ljubavna para na domaćoj javnoj sceni.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, on je gostujući u emisiiji "Amidži šou" na Televiziji Pink otkrio da će u 2017. godini Severina i Igor Kojić staviti tačku na svoj brak, kao i da će doći do raskida emotivne veze Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića.

Ova godina će umnogome biti presudna. Biće dosta poplava, zemljotresa, raznih opakih virusa u celom svetu. Ništa bolje ne očekuje ni javne ličnosti. Evo, na primer, Severina i Igor. Koliko ja vidim, silno rade na tome da dobiju prinovu, ali... Neće to uspeti. Ja vidim da će se oni rastati, nažalost. Isto tako je i sa Aleksandrom Prijović i Filipom. Ni njihova veza neće uspeti - prilično siguran u svoje tvrdnje bio je Duvančić.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

On je u emisiji Ognjena Amidžića iskoristio priliku i da podseti javnost da je svojevremeno predvideo saobraćajnu nesreću Halida Bešlića, a nakon što je od povreda kojih je zadobio u nesreći upao u komu, Duvančić je bio prilično siguran da će se zdravstveno stanje pevača posle tri dana poboljšati. Tako je i bilo.

Foto: Printscreen Youtube

Kakva je još predviđanja imao Mevludin, poslušajte u nastavku:

Autor: D. Tanasijević

#AMI G SHOW

#Aleksandra Prijović

#Filip Živojinovć

#Igor Kojić

#Ognjen Amidžić

#Severina Kojić

'