AKTUELNO

Posle zajedničkog nastupa u 'Amidži šou', svet poludeo za zvezdama 'Zadruge 1'.

Bivši bračni par Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović stekli su slavu u najgledanijem rijaliti šou programu na ovim prostorima, "Zadruzi 1", gde je Kija i odnela pobedu.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog Slobine javne prevare, ovaj bračni par se razveo, a nakon svega ostali su u prijateljskim odnosima. Protekle noći, Kija je bila gošća u autorskoj emisiji Ognjena Amidžića "Amidži šou", a na sceni joj se pridružio i bivši suprug, te su zajedno otpevali pesmu "Shallow" iz filma "A star iz born".

Foto: TvPink Printscreen

Snimak ovog nastupa već beleži rekordan broj pregleda na Jutjubu, a Kijini i Slobini obožavaoci su pohitali da poslušaju i originalnu verziju ove pesme, te su ispod ostavljali komentare u kojima hvale interpretaciju bivših supružnika.

Njihovi fanovi su bili toliko uporni, da su i stranci primetili ove komentare, te su počeli da se zanimaju ko su Kija i Sloba. Ovo je podelio Radanović na svom Instagram profilu, koji je bio oduševljen ovakvom reakcijom stranaca.

Foto: Instagram

Foto: Instagram

PROČITAJTE JOŠ: ALEKSANDRA SUBOTIĆ NE MOŽE DA PRIHVATI ISTINU! Nakon što su Ana i David proveli noć zajedno i razmenjivali nežnosti, OGLASILA SE ONA I OSULA DRVLJE I KAMENJE PO NJIMA! (FOTO)

Nema sumnje da su Kija i Sloba kao spoj veoma interesantni svima, te polako postaju internacionalan fenomen.

R. L.

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'