AKTUELNO

Radi se tri dana i tri noći!

Pevačica Zlata Petrović jedna je od najtraženijih izvođača na proslavama širom regiona, ali i kod naših državljana u Evropi. Folkerka je ekipi emisije "Premijera" otkrila kako se zarađuje na ovakvim slavljima, ali i da li su tačne spekulacije da bakšiši pevača idu i do 30.000 evra za veče:

To nije tačno, ljudi nas isplaćuju kroz bakšiš. Sve ostalo se deli na ravne časti, e sada neko ima ovoliki honorar, neko ovoliki, to se razlikuje - otkrila je pevačica.

Foto: Youtube

Zlata je ispričala kojim tempom se peva na slavljima i da to nije ni malo lako, a neretko nije imala vremena ni za da obavi ličnu higijenu. Ona je dodala i da je veoma često morala da peva i na raznim prevoznim sredstvima:

Radi se tri dana i tri noći. Ustaneš u devet ujutru, već moraš da budeš u sali. Odatle odeš samo dva sata, da se presvučeš i istuširaš, a nekada ni to ne stigneš. Posle toga si od devet uveče u sali. Ali uvek kažem koliko para toliko muzike - istakla je folkerka.

Foto: Pink.rs

Jednom prilikom smo morali da se popnemo na traktor i na veliku prikolicu na traktoru, ozbiljno, tako je bilo. Popne se ceo orkestar, pevači, ali je tada bilo i više para - završava Zlata.

Kako je pevačica odrastala, ali i kako je reagovala na slavu koju je stekla tokom svoje muzičke karijere pogledajte u prilogu emisije "Premijera":

PROČITAJTE JOŠ: MOMCI SE PLAŠE DA MI PRIĐU! Kija otkrila da je još singl, ovo je razlog njene samoće!

M.S.

#Zlata Petrović

'