AKTUELNO

Hrabro krenula u nove pobede!

Javnost je šokiralo saznanje kada se pojavila vest se pevačica Ana Kokić i vaterpolista Nikola Rađen razvode nakon 10 godina zajedničkog života. Oni su doneli odluku da se sporazumno razvedu, a brigu o ćerkama će voditi zajedno.

Foto: Beta, Pink.rs

Ovim putem želimo da vas obavestimo da smo posle deset godina braka odlučili da se sporazumno razvedemo. Zajedno smo doneli odluku da stavimo tačku na naš brak. U ovom, za nas, delikatnom trenutku molimo vas da imate razumevanja za našu privatnost i privatnost naše dece. Mi ćemo, nakon svega, ostati u dobrim odnosima i zajednički vaspitati naše ćerke. O našim karijerama ćemo vas, kao i do sada, obaveštavati i biti otvoreni za saradnju. Hvala na razumevanju. Ana Kokić i Nikola Rađen - pisalo je u saopštenju.

Njih dvoje su nastavili svako svojim putem, a pevačica je od potpisivanja razvoda nekoliko puta nastupala širom zemlje gde je napravila sjajnu atmosferu. Ono čemu se ona još posvetila jesu i treninzi, pa je tako na svom Instagram profilu pokazala i kako to izgleda.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: POMEN ARKANU: Ceca položila venac, sin Veljko prvi put doveo verenicu na OČEV GROB! (FOTO+VIDEO)

Iako već odlično izgleda, nema sumnje da Ana želi da dovede svoje telo u top formu, a da li je za to zaslužan i neki novi udvarač ostaje da vidimo.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: N. Vujčić

#Ana Kokić

#Trening

#pevačica

'