AKTUELNO

Čast joj je što je deo ovog takmičenja!

Peta sezona najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice" umnogome je drugačija od svega na šta smo do sada navikli. Naime, u ovoj jubilarnoj petoj sezoni takmiče se superfinalisti i finalisti iz prethodnih četiri godina takmičenja, pa je ono dobilo, sasvim opravdano, naziv "Pinkove zvezdice - All stars".

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Ali, to nije jedina promena koja se desila. Od ove sezone u crvenoj stolici našla se i jedna od najlepših i najpopularnijih pevačica u regionu Nataša Bekvalac koja ne krije zadovoljstvo što je deo žirija. Pred kamerama emisije "Premijera" pevačica je otvorila dušu i priznala kako gleda na ovo takmičenje, kao i čime se vodi kada je davanje komentara u pitanju.

Ovo je šou gde zaista možemo da uživamo u jednom spektru talenata i ja sam jako počastvovana što sam deo ovoga. Ali sa druge strane, to je velika odgovornost koju u principu ja volim da izbegnem, ali kad je već ovakva situacija, trudim se da budem jako realna, da svojim kritikama doprinesem samo kvalitetnijem sledećem nekom nastupu i da nađem meru između toga da budem prijatnija deci, ali i da kažem kad nešto ne valja - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: U NOVOM JUTRU NEMA TAJNI! Irina gošći postavila pitanje koje nije očekivala: Pevačica nije imala kud, morala je SVE DA PRIZNA (VIDEO)

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Nataša Bekvalac

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Premijera

'