AKTUELNO

Prisetila se i detinjstva!

Pevačica Aleksandra Radović jedan je od omiljenih vokala naše publike na ovim prostorima, a njene pesme uvek postanu pravi hitovi. Kako je iza nas vreme praznika, pevačica se prisetila kako je proslavljala Božić.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: EKSKLUZIVNI SNIMCI U PAPARACO LOVU: Kija i Sloba ponovo nerazdvojni, pomirenje na pomolu? (FOTO+VIDEO)

Proslavljali smo to stalno na selu, u tradicionalnom duhu, dok su deda i baba bili živi. Uvek je to bilo divno, kao i svakom čoveku Božić budi posebne uspomene na detinjstvo - rekla je Aleksandra u emisiji "Premijera".

Ona je pred kamerama najgledanije emisije o poznatima priznala da nije imala velike želje za ovu godinu, ali jedna stvar joj je veoma važna.

Nemam baš nikakvih želja, osim da smo svi, a kad kažem svi, mislim na sve nas, da smo živi i zdravi i da nam Bog da svima snage da se borimo sa svakodnevnim problemima, sa svim tim situacijama kojih imamo milion u toku dana... Jedino to, sloge, ljubavi - kaže Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra priznaje da više voli da daje poklone nego da ih prima.

Više sam davala, ja sam taj tip. Ali volim i to mene čini srećnom. Sestrini klinci su bili veoma uzbuđeni kad su dobili poklone. Generalno volim da poklanjam i to me čini srećnom - istakla je pevačica.

Za 2019. godinu Aleksandra ima velike planove kada je njen posao u pitanju, a već uveliko radi na novom albumu.

Imamo dosta pesama i pravimo odabir. Mnogo treba da izvagam, da vidim šta je to što je dovoljno dobro ili podjednako ili malo bolje da bi se našlo na novom albumu - zaključila je pevačica.

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Radović

#Premijera

'