AKTUELNO

Ivana Vrbaški i dalje tvrdi da ništa o tome nije znala!

Ceo region potresla je ispovest Mine Vrbaški koja je pre nekoliko dana priznala da se nekada bavila prostitucijom kako bi pomogla svojoj porodici.

Foto: TvPink Printscreen

U okviru današnjeg izdanja emisije "Premijera - Vikend specijal" novinar Nemanja Vujičić razgovarao je sa Mininom majkom, Ivanom Vrbaški, koja je sve ovo što je izneto u javnost teško podnela.

- Noć je bila duga i užasna, nije prva, već se dešava nekoliko noći posle onoga što je Mina izjavila. Užasno se osećam, nemoćno, tužno, a opet je ona moje dete. Niko mi nije javio, ja sam se spremila da legnem da spavam, čujem Minu da ustaje i počinje da priča, čula sam je ja. Kao da mi je neko udario 500 šamara, ne znam kako da dočaram to, ko ne doživi ne može ni da sluti taj osećaj. Malo je to preuveličano sve, ja sam od roditelja koji ne podržavaju dete ako je pogrešilo. Moramo da raščistimo to. Ona pokušava sebe da opere da nema puno osude u kući. Prvo, ona to nije radila zbog mene, ja sam tada radila, posao sam napustila tek kad je Mina ušla u prvu Zadrugu. Očekuje nas dug razgovor kad izađe, nije mi namera da je kudim i slomim psihički još više - rekla je Ivana i dodala da ne zna muškarce sa kojima je Mina bila:

- Ne poznajem te ljude, ne sumnjam ni na koga a i da sumnjam ne bih nikad da etiketiram te ljude. I da sam mogla da dođem do tih saznanja, to je bilo 3, 4 meseca pre nego što je ušla u Zadrugu, tako da ne znam, ne znam. Ne sumnjam ni na koga od poznatih ličnosti, ne tražim krivca, ona je krivac. Minu svi znaju ovde, kad je otišla odavde progutao je Beograd, počela je lepo i onda je skrenula - istakla je Minina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ivana je priznala da nije bila svesna šta se dešava jer to nikako nije mogla da primeti, ali je dodala da Mina ništa nije donosila u kuću:

Ne mogu da sumnjam, ne znam ništa od toga što se dešavalo, ponavljam, ja sam radila, svi mi živimo teško. Ja joj zameram, mogla je da se bavi nečim drugim, devojke su povodljive, padnu pod uticaj neki i tako se dese stvari. I to moram da demantujem, nije ona donosila novac kući, dolazila je kući vozom i kad se vraćala, ja sam joj davala novac. Verovatno je trošila na izlaske, nije na garderobu. Da li je moguće da neko može da posumnja da neki roditelj sedi kući i očekuje tako nešto od svog deteta? Demantujem i demantovaću. I kad Mina izađe, zajedno ćemo da sednemo u neku vašu emisiju i da demantujemo. Ona pokušava sada sebe da opere. Da sam mogla da naslutim čime će se baviti, ne bi došlo do toga. Ne znam šta bih izmenila, ali sigurno bi kao svaki normalan roditelj uradila nešto. Kada je prvi put otišla od kuće, ja sam radila sve da je vratim, ali ona je bila stariji maloletnik i ništa nije bilo moguće. Taj period od tih nekoliko meseci, Mina je odlazila u Beograd na treninge, živela je sa najboljim drugom, nije donosila materijalno skupe stvari da bih je ja pitala odakle joj to, ništa nije imala da bih je ja to pitala. Nisam idiot da ne pomognem rođenom detetu, ništa nisam videla, to je bio kratak vremenski period jer je ona ušla posle toga u Zadrugu, nisam imala kad i gde da primetim. Koliko je puta pobegla od kuće, mi smo je vraćali, pa onda opet ode i tako - kaže Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemanja je pitao Ivanu kako bi se ponela da je saznala sve ovo od svoje ćerke, a ne putem medija, kao i kako njihovi najbliži reaguju na sve:

Ne znam, naravno da ne bih bila jednako blaga, da nije ušla u Zadrugu i radila to što je radila i da je došlo do mene, to bi išlo drugim tokom. Gledala sam je, mnogo puta sam vraćala snimak, mislim da joj je došlo u glavu šta je uradila i treba da ostavi sve to iza sebe. Ja se trudim da moj sin to ne gleda, da ne dolazi do njega, on ima sedam godina. Sanjina mama me je zvala, svi pozivi koji su mi bili upućeni naišla sam na rečima podrške, svi su nam dali podršku, samo neke osobe koje se bave nekim Instagram profilima nas pljuju. Nisam naišla ni na jednu osudu od mojih najbližih, oni su uz nas i u dobrom i u lošem. Mina je pogrešila, ne možemo da vratimo vreme ali možemo da ispravimo neke stvari. Nije ni lako ni lepo kad vam dete pljune tako nešto i vi to saznate preko medija pa ispadnete kao neko ko je podržao to. Teže mi je jer je ona sebe ukanalila, nije ona napravila neko zlo, ona može da naiđe na loše komentare, ja sam žena od 40 godina i mogu da se nosim sa tim. Neka ona bude primer devojkama da tako nešto ne rade. Baka, ona smiruje mene, ona nekako prisebnije to gleda, ali ona žena sigurno u sebi guta i nije joj prijatno - kaže Ivana i dodaje da ne misli da će zadrugari promeniti mišljenje o njenoj ćerki:
Mislim da učesnici neće menjati neko mišljenje o njoj, tamo postoje razni ljudi i svako nosi nešto svoje. Što se tiče javnosti, to su nebitni ljudi, ne izdržavaju nas, ne hrane, neka pričaju, jednom će stati i neka nova žrtva će doći. Šta god Mina uradi, ja ću biti tu - sigurna je Minina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Na samom kraju, Ivana je otkrila i kako će se poneti kada se Mina i ona sretnu posle svega što se desilo, ali i da li se stidi svog deteta.

Ne znam šta ću je prvo pitati, verovatno ćemo se izljubiti, pa i svađati pa sesti i popričati, kad izađe, malo će se povući, da se sredi sa školom... Nikad, ni u jednom segmentu, se ne stidim svog deteta. Bolesno je stideti se deteta. Tužna sam što mi nije rekla, ali ne želim da se plašim da će se ponoviti, nego želim da razmišljam o tome da ona završi sve što ima, da sredi tu školu, da ispuni obaveze koje ima, neka nađe neki posao ili neka ide negde van - zaključila je Ivana.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: OVO JE BILO NJIHOVO LJUBAVNO GNEZDO: Evo gde su Ana Kokić i Nikola Rađen NEKAD ŽIVELI ZAJEDNO! (FOTO)

Autor: N. Vujčić

#Ivana Vrbaški

#Mina Vrbaški

#Premijera-Vikend specijal

#Rijaliti Zadruga

'