AKTUELNO

Vrbaški je smogla snage da ispriča do sitnih detalja kako je izgledao njen život kada je morala da se bavi najstarijim zanatam zarad novca.

Mina Vrbaški je pred milionskim auditorijumom priznala da je bila prinuđena zbog loše finansijske situacije bila prinuđena da se bavi prostitucijom kako bi svojoj porodici obezbedila stabilan život.

Voditelj i urednik portala Pink.rs, Darko Tanasijević upitao je ovu zadrugarku da podeli sa milionskim auditorijumom da li je imala neprijatna iskustva zbog bavljenja prostitucijom, prilikom čega je ona priznala da je čak bila i zlostavljana.

Foto: TvPink Printscreen

Proživljavam traume, išla sam kod psihijatra da skrenem misli sa te teme. Pre nego što sam izašla iz toga, jednom sam bila zlostavljana i mučena nekoliko sati gde nisam mogla da izađem iz tog mesta i to mi je ostavilo najgore traume. Skroz sam bila bespomoćna. Danima sam bila nakon toga zaključana u svom stanu, nikome se nisam javljala. Ali eto, evo me ovde i ponosna sam na sebe – rekla je Mina sa suzama u očima.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon što je Mina priznala da je bila čak zlostavljana prilikom prostituisanja, ona je otkrila da o svemu ovome njena majka Ivana Vrbaški nije znala ništa, a sada je priznala kako ju je sve vreme lagala.

Uvek sam joj govorila da nikad to ne bih uradila i to sam uvek uspevala, ali morala sam da kažem u jednom trenutku i žao mi je što je to bilo na ovaj način. Mislila sam da je najpametnije da njoj ništa ne govorim. Vidim da mi ne veruje, a opet sam morala da je lažem - ispričala je Mina, a onda sa knedlom u grlu ispričala da se užasno osećala kada sebe pogleda u ogledalo:

Foto: TvPink

To nisam bila ja. To je bila osoba koja je prodala i sebe dala, izneverila sebe rekavši da nikad neće biti ono što je uradila, a to je uradila zadrad nekih drugih stvari - ispričala je Mina.

Pročitajte još: ČIM SE SAZNALO DA JE ZLOSTAVLJANA, OGLASILA SE I ONA: Draganina VENČANA KUMA za Pink.rs otkrila SVE o njoj! Ono što je ispričala o Siniši će vas ŠOKIRATI!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Mina Vrbaški

'