AKTUELNO

Sebi je najlepša u mraku.

Pet predivnih dama je gostovalo je u subotu u autorskoj emisiji Sanje Marinković "Magazin In" - Ana Kokić, Rada Manojlović, Marina Visković, Mia Borisavljević i Milica Todorović.

Pevačice su pričale o svojim malim tajnama zavođenja, naročito u spavaćoj sobi, a Rada je tom prilikom istakla da joj je najbitnija intimna atmosfera i prigušeno svetlo.

Foto: TvPink Printscreen

Najbitnije je osvetljenje. Da ne bude ovakvo kao u studiju, da se vidi svaka pora, nozdrva. Mislim da treba da bude što mračnije, što manje da se vidimo, da se samo naslućujemo. Samo crni mrak, tako sam sebi najlepša, u mraku - rekla je pevačica i nasmejala sve Sanjine gošće.

Ona je objasnila i zašto svaka žena sebi mora da postavi principe preko kojih ne bi trebalo da pređe ni zbog jednog muškarca.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ISTA MAJKA: Anastasija u OVOM izdanju oduševila sve, a ono što je poručila napravilo je PRAVU POMETNJU! (FOTO)

Ja se trudim da svakog preoblikujem prema sebi. Koga god da nađeš, on bi trebalo da razume tvoje potrebe, tvoje bubice. Nametneš svoje principe ispod kojih stvarno ne možeš da pređeš. Nešto osnovno, što si stvarno ti, svaki bi trebalo da poštuje - navela je Rada.

R. L.

#Magazin In

#Radmila Rada Manojlović

'