AKTUELNO

Uz svoju naslednicu u teškim momentima.

Kako navode pojedini mediji, pevačica i učesnica prve sezone "Zadruge" Teodora Džehverović doživela je neprijatnost kada je tokom boravka u Egiptu zbog snimanja spota, bila privedena od strane tamošnje policije.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: NISAM ZNALA DA JE MINA BILA PROSTITUTKA: Nakon priznanja njene ćerke, oglasila se Ivana Vrbaški za Pink.rs i otkrila nove detalje! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Ekipa portala Pink.rs pozvala je Teodorinu majku, Gordanu Džehverović, kako bi čuli šta se zapravo desilo, a tom prilikom Goca koja je uz svoju naslednicu u teškim momentima nam je otkrila kako se pevačica oseća i gde se  nalazi nakon svega.

Foto: TvPink Printscreen

Videli smo se, stigli su u podne u Beograd, hvala Bogu sve je dobro, ali ona će to najbolje da vam kaže kada se naspava. Otišla je kući da legne i spava, malo da se naspava. Stigli su živi i zdravi, dobro se završilo i to je najbitnije - rekla je Gordana Džehverović za Pink.rs

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, prema pisanju medija, Teodora je uhapšena kada je želela da snimi scene za novi spot na lokaciji za koju je potrebna dozvola za to, a koja je udaljena od hotela u kom je bila smeštena. Snimanje je prekinula policija, koja je ekipu odmah odvela u stanicu.

PROČITAJTE: PRVA FOTKA POSLE SKANDALA! Evo gde su se Jelena Karleuša i Tošić sastali i fotografisali! ŠOK! (FOTO)

Autor: S. Kuvekalović

#Goca Džehverović

#Teodora Džehverović

'