AKTUELNO

Slavna pevačica pristala na nagodbu pred sudom!

Maraja Keri, popularna pevačica, krajem 2017. godine optužena je od strane svoje menadžerke Stele Buločnikov Stolper za maltretiranje i seksualno zlostavljanje. Naime, menadžerka je Kerijevu optužila da je namerno pred njom šetala gola u periodu kada su sarađivale.

Foto: Instagram

Stolperova je za slavnu pevačicu radila nešto manje od tri godine, a u međuvremenu je njihova saradnja prerasla u prijateljstvo. Sve se završilo krajem 2017. kada su se javile nesuglasice između njih dve.

Foto: Pixabay.com

PROČITAJTE JOŠ: BRED PIT DOBIJA JOŠ JEDNO DETE: Glumčeva bivša supruga sa kojom je godinama želeo dete, OSTALA U DRUGOM STANJU? (FOTO)

Iako je Maraja u početku negirala ove optužbe i govorila da su neutemeljene, na kraju je ipak pristala da plati odštetu svojoj bivšoj menadžerki. S obzirom da je pristala na nagodbu, ovo bi mogla biti svojevrsna potvrda i priznanje za optužbe koje se pevačici stavljaju na teret. Stelin advokat istakao je da je došlo do uspostavljanja dogovora, ali nije otkrio o kojoj sumi se radi.

Foto: Instagram

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Maraja optužena za egzibicionizam. Njen član obezbeđenja izneo je u medije da ga je ona namamila u hotelsku sobu i namerno ispred njega šetala oskudno odevena, a zbog neprijatnosti i on je podigao tužbu protiv Kerijeve.

Pink.rs

#Maraja Keri | Mariah Carey

'