AKTUELNO

Otvorila dušu i priznala sve što misli o Aleksandrinom postupku!

Na najveći hrišćanski praznik Božić, Aleksandra Subotić napravila je pravu pometnju kada je mučki udarila Minu Vrbaški i zbog toga diskvalifikovana iz najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima, Zadruge. Sinoć je Subotićeva napravila još jedan incident, kada je zajedno sa Nemanjom Tošićem pokušala nasilno da uđe na posed televizije Pink i tom prilikom su napali obezbeđenje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve ovo je šokiralo i zgrozilo javnost, a portal Pink.rs stupio je u kontakt sa Biljanom Dragojević, Davidovom majkom, koji i dalje ne može da se pomiri sa onim što je njegova devojka uradila:

Šta da Vam kažem, ja sam se jako iznenadila. Ona je pričala sa mnom malo pre nego što će se to desiti i ja kad sam čula baš sam bila iznenađena. Naravno da to nije normalno. Ništa mi nije rekla, bila je kući sa mnom, normalno smo pričale, ja sam ušla u spavaću sobu, ispružila noge, gledam Zadrugu naravno i odjednom frka. Stvarno sam bila iznenađena, da je bilo kojim gestom, da sam primetila, ja bih joj rekla da ne radi takvu glupost, naravno. Ona je kod mene, došla je posle diskvalifikacije pošto je Magdalena isto kod mene. Tu je - započela je priča Biljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Na pitanje kako se desilo da je Aleksandra sve to uradila sa Nemanjom Tošićem i otkud on u celoj priči, Biljana kaže:

Ne znam, Nemanja je pre nekog vremena bio tu u Girosu kod Davida, hteo je da upozna i mene i mog supruga, međutim mi nismo bili tu, bila je gužva oko nove godine, išli smo u pazar i nismo se videli, on je upoznao tu devojku koja radi. Preko Instagrama su se čuli, doći će on sledeći put pa da nas upozna i ja sam rekla okej. Nema ničega između njih, ma kakvi. Možda je isto bilo tako da će on doći do Girosa, verovatno je on skovao neki plan, ja sam čula da je on to već jednom uradio. Pretpostavljam da je on ubacio crva, ne znam, neću ni dečka sad da krivim, ali da ni ona nije htela, ne bi. Ne znam, meni je tako glupo to što je uradila - iskrena je Biljana.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kada se sve završilo, Aleksandra se vratila kod Biljane kući, a ona je dočekala sa pitanjem "Zašto?":

Pitam ja nju "Aleksandra, šta je sa tobom, u čemu je problem da takav ispad napraviš". "Ne znam, ja sam razdvojena sad od njega" (Aleksandrin odgovor). Ja joj kažem "To si sama uradila, da nisi udarila Minu...". Ne znam, ne znam šta će dalje biti - zaključila je Biljana.

Autor: N. Vujčić

#Aleksandra Subotić

#Biljana Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'