AKTUELNO

Nije imala opravdanja za ovakav postupak!

Odmah nakon što je Aleksandra Subotić napustila najgledaniji rijaliti na ovim prostorima, "Zadrugu 2", njen dečko David Dragojević nije mogao da se smiri zbog činjenice da će boravak u Beloj kući nastaviti bez nje.

Zadrugari su ga tešili dok je on plakao u pabu, a onda je prišla i MIljana Kulić koja, kao i ostali zadrugari, nije mogla da poveruje da je Subotićeva to uradila na najradosniji hrišćanski praznik, Božić.

Foto: TvPink Printscreen

Molim te nemoj da plačeš, meni je mnogo žao što se ovo dogodilo, ali samo zbog tebe, ti si dobar momak. Znam da si joj sto puta govorio da se smiri i da ne radi takve stvari, ovo nije smela da uradi. Zaslužila je da izađe, uradila je ovo na Božić, na najveći hrišćanski praznik - rekla je Miljana.
I, šta sad da radim? Govorio sam joj sto puta da to ne radi, da se smiri, meni ne treba sve ovo - govorio je David kroz suze.

Foto: TvPink Printscreen

I ostali zadrugari nisu ostali ravnodušni zbog Davidovih suza i tuge koju je osetio otkad je Aleksandra otišla, a kako je ovo izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#David Dragojević

#Miljana Kulić

'