AKTUELNO

Prešla je sve granice!

Iako su se skoro svi zadrugari potrudili da današnji najradosniji praznik proslave u miru i sa osmehom, dogodilo se nešto što je sve zaprepastilo.

U Beloj kući nastala je žestoka rasprava između Mine Vrbaški i Aleksandre Subotić, jer takmičarka ne može da podnese da ona bude u prisustvu njenog dečka Davida Dragojevića.

Foto: TvPink Printscreen

Subotićki je to zasmetalo, pa je sa Minom ušla u žestoki konflikt. Međutim, Aleksandra je izgubila kontrolu i udarila joj je šamar. Mini je pozlilo zbog ovakvog Aleksandrinog ponašanja, a u svim zadrugarima izazvala je gnev, jer smatraju da joj ništa nije sveto kada je imala smelosti da na najradosniji dan fizički nasrne na svoju cimerku.

Ona je odmah napustila prostoriju sa svojim dečkom, pa je pred Davidom briznula u plač.

Foto: TvPink Printscreen

Ti večito govoriš protiv mene, ti dozvoljavaš! To što ona drami to je njen problem, sad tu nešto drami, suprotstavlja mi se. Njemu se šlihta, dobiće batine od mene!
Ne kapiram te šta to radiš?! Ti si stalno ljuta! Ma, radi šta hoćeš u životu, je*e mi se - rekao joj je David.

Foto: TvPink Printscreen

Dragojević joj je sve vreme objašnjavao da takve reakcije ne vode ničemu, a ona je bez stida nekoliko puta ponovila da joj nije žao što ju je udarila na Božić, te da bi to uradila ponovo ako joj se pruži prilika.

Javnost je ostala u šoku zbog ovog sukoba koji se dogodio na dan koji svi trebaju provesti u miru, a kako je to izgledalo, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Mina Vrbaški

'