AKTUELNO

Pije kuvano vino u kafani!

Badnje veče je vreme uoči najradosnijeg hrišćanskog praznika, vreme kada u toplini svog doma dočekujemo Božić. Međutim takvu praksu nemaju svi. Voditeljka "Pinkovih Zvezdica - All Stars", Marijana Mićić, otkrila je u današnjem izdanju "Premijera - Vikend specijala" da ona Božić dočekuje na jednom vrlo neobičnom mestu - u kafani.

Ja imam jedan ritual već godinama. Mi se okupljamo u jednoj kafani preko puta Saborne crkve, tu pijemo kuvano vino, onda izlazimo svi u ponoć, tamo uvek bude mnogo ljudi. To je moj stari kraj, tako da sam ja u Sabornoj crkvi - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: POSNA JELA SPREMAM JA: Maja Nikolić otkrila kako provodi Badnji dan, a evo čemu se njen sin Lazar NAJVIŠE RADUJE! (FOTO)

Voditelj Ognjen Nestorović pitao je Marijanu da li se plaši da će je mnogi osuditi zbog načina na koji proslavlja ovaj veliki praznik, a voditeljka je imala spreman odgovor:

Ja kada sam rekla kafana nisam mislila da je to muzika, lom. Ne! Tu je vrlo mirno, tu prosto samo sedimo sat, dva, da se ugrejemo - opravdala se Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Pink.rs

#Marijana Mićić

'