AKTUELNO

Oglasila se pevačica.

Nemanja Tošić nakon direktne diskvalifikacije koju je zaradio nakon kršenja osnovnih pravila borakva u "Zadruzi 2" očajnički pokušava da izbije u prvi plan govoreći kako je u redovnom kontaktu sa Anabelom Atijas, majkom Lune Đogani u koju se zaljubio tokom boravka u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE: JA SAM NOVA LUNA, PLANIRAM DA SE BAVIM MUZIKOM: Đoganijeva otkrila da ima velike planove kad izađe iz Zadruge! (VIDEO)

Ovom bivšem zadrugaru najviše su u sećanju ostali intimni delovi tela Lune Đogani za koje tvrdi da mu sada nedostaju, a pored toga je istakao da mu fali i blogerkin glas, kosa, dodir i pogled.

Foto: e-stock/Jovan Jovanovic

Kada je čula kako se Nemanja Tošić hvali da je u redovnom kontaktu sa njom, Anabela Atijas je odlučila da demantuje navode bivšeg fudbalera koji je u svojim izjavama pričao i kako pevačica i Gagi Đogani podržavaju njegovu i Luninu ljubav.

Laž! Niti se čujemo bilo s kim, niti podržavamo nešto što ne postoji. Ovo prelazi granice - napisala je Anabela Atijas i time stavila tačku na sva nagađanja i priče.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE: NEMANJA TOŠIĆ PONOVO ŠOKIRA JAVNOST! Izneo degutantne detalje o Luninoj intimnoj regiji, kada ovo bude čula ĐOGANIJEVA GA VIŠE NEĆE POGLEDATI!

Pink.rs

#Anabela Atijas

#Luna Đogani

#nemanja tošić

'