separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NAKON SVAĐE NA SNIMANJU, Ceca javno uputila poruku Dragani Mirković: To je čista ljubomora i zluradost, kada sretnem tu osobu REĆI ĆU JOJ TO U LICE!


Estradni rat se rasplamsava!


Danas je slava najveće domaće muzičke zvezde, Svetlane Cece Ražnatović. Ceca proslavlja Nikoljdan u svom toplom domu, a mnoge poznate ličnosti došle su da Ražnatovićevoj upriliče veselje.

Damir Handanović, Marijana Mateus, Dragan Marković Palma i mnogi drugi bili su gosti na Cecinom slavlju, a novinske ekipe sve vreme su bile ispred kapije.

Autor: Pink.rs

U jednom trenutku pevačica je izašla i obratila se pripadnicima sedme sile. Ceca je odgovorila i na jedno škakljivo pitanje o svojoj koleginici Dragani Mirković, sa kojom, spekulišu mnogi, nije u najboljim odnosima.

Dve ili tri osobe su me u ružnom kontekstu prokomentarisale, a da za to ne postoji razlog. Za ove dve osobe mogu slobodno da kažem da je to čista ljubomora, zluradost i iskreno da kažem, ja to stavljam pod ljubomoru. Ne znam koji su razlozi, jer ja nikome ništa nisam nažao učinila, svakog mogu da pogledam u oči. Ne razračunavam se preko društvenih mreža i ne koristim medije da bih odgovorila nekom. Kada sretnem tu osobu reći ću joj u lice. To nije lepo ni za jednu, ni za drugu, to je jedna neprijatnost. Nisam svađalica, ali kada je neko spreman na provokaciju i bezobrazluk umem da odgovorim i nikada me nije sramota jer nikoga ne diram - rekla je Ceca.

Autor: Pink.rs

Podsetimo, Ceca i Dragana su pre dva dana, na snimanju jednog novogodišnjeg programa imale jedan neprijatan razgovor, a od tada se nisu oglašavale, sve do sada.

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti