separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

BIVŠA devojka mu je pevala prateće vokale, a kada čujete KOLIKO JE POZNATI PEVAČ PLATIO novu pesmu, NEĆETE VEROVATI! (VIDEO)


Vraća se na scenu u velikom stilu.


U poslednje vreme, kada je velika kriza među autorima i teško je naći dobru pesmu, Danijel Alibabić je jedan od retkih koji se može pohvaliti da je našao hit i to na malo neobičan način.

Autor: Promo

Nakon kraće pauze i, kako kaže zasluženog odustva, rešen da se vrati na estradne staze i to novom pesmom „Žena za medalju“. Ovu pesmu uradio je pevačev blizak prijatelj koji je insistirao da crnogorski pop pevač ovu pesmu i objavi.

Pesmu je pisao mladi muzičar iz Hrvatske, koji se zove Zvonimir Ero Jerković. Pisao ju je baš za mene i bio je uporan da je čujem. Iskreno, nisam očekivao da ću čuti dobru pesmu, pa sam nekako na taj mejl i zaboravio. Jedne noći nisam mogao da zaspim dugo, pa sam se setio tog mejla i rešio da preslušam pesmu. Moram da kažem da sam bio baš iznenađen i da mi se pesma svidela na prvo slušanje. Sutradan sam kontaktirao tog momka i rekao da želim da snimim njegovu pesmu -priznao je Danijel.

Autor: Promo

Međutim, ono što je usledilo je tek iznenadilo Danijela, jer dečko pesmu nije želeo da naplati.

Prijatno me je iznenadio kada je rekao da mi poklanja pesmu. Njegova zamisao od samog početka jeste bila da ta pesma bude poklon meni, jer ju je i pisao za mene. Onda je krenulo redom, jer moj prijatelj Nemanja Mihajlović mi je poklonio arnžman za pesmu i tako ja dobih pesmu za nula eura - priznao je pevač osmehom na licu.

Autor: Promo

Zanimljiv je podatk da Danijel nije platio ni prateće vokale za pesmu, jer ih je odpevala njegova bivša devojka Lejla Hot.

Danijel je srećan što je predstavio publici novu pesmu koja je očigledno sa dosta ljubavi i urađena, jer je za 0 eura. E sad, da li se pevaču zaista posrećilo, pa je dobio hit, poslušajte u nastavku, pa zaključite sami:

Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti