separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

TUŽNA SUDBINA: Bio je jedan od napopularnijih di-džejeva, a sada je otkrivena POZADINA NJEGOVE SMRTI! (FOTO)


Slava ga skupo koštala.


Dobro je poznato koliko slava može da bude teret i neretko mlade ljude odvede u pogrešnom smeru. Holivud je prepun takvih primera, a jedan od aktera najgorih scenarija je i mladi di- džej Tim Bergling, poznatiji kao Aviči, koji se, kako se ispostavilo, teško nosio sa slavom što je rezultiralo njegovom preranom smrću. 

Naime, nakon objavljenog dokumentarca neke stvari su postale jasnije. Za javnost iznenadna smrt, a za ljude iz njegovog bliskog okruženja bila je i više nego očekivana. Prema njihovim rečima, jasno se žalio da mu je dosta svega i da će ga turneje i takav način i tempo života zasigurno ubiti. Bez obzira na takve tvrdnje niko nije verovao da će se to i obistiniti. Krajem 2016. godine Aviči je dao otkaz svom menadžeru i tako se, na neki način, povukao jer je želeo isključivo da se posveti produciranju muzike u studiju.

View this post on Instagram

Studiomode

A post shared by Avicii (@avicii) on

Ipak, takvu odluku doneo je prekasno jer, prema rečima stranih medija, dok je nastupao odao se alkoholu kako bi bolje podnosio turneje i svirke. Ubrzo mu je izvađena žučna kesa, a zatim je zaradio i pankreatitis. Imao je svega 28 godina kada je preminuo.

I.S.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti