AKTUELNO

Slava ga skupo koštala.

Dobro je poznato koliko slava može da bude teret i neretko mlade ljude odvede u pogrešnom smeru. Holivud je prepun takvih primera, a jedan od aktera najgorih scenarija je i mladi di- džej Tim Bergling, poznatiji kao Aviči, koji se, kako se ispostavilo, teško nosio sa slavom što je rezultiralo njegovom preranom smrću.

PROČITAJTE JOŠ:OVU PRILIKU JE ČEKAO CELOG ŽIVOTA: Popularni glumac će voditi dodelu Oskara! (FOTO)

Naime, nakon objavljenog dokumentarca neke stvari su postale jasnije. Za javnost iznenadna smrt, a za ljude iz njegovog bliskog okruženja bila je i više nego očekivana. Prema njihovim rečima, jasno se žalio da mu je dosta svega i da će ga turneje i takav način i tempo života zasigurno ubiti. Bez obzira na takve tvrdnje niko nije verovao da će se to i obistiniti. Krajem 2016. godine Aviči je dao otkaz svom menadžeru i tako se, na neki način, povukao jer je želeo isključivo da se posveti produciranju muzike u studiju.

View this post on Instagram

Studiomode

A post shared by Avicii (@avicii) on

Ipak, takvu odluku doneo je prekasno jer, prema rečima stranih medija, dok je nastupao odao se alkoholu kako bi bolje podnosio turneje i svirke. Ubrzo mu je izvađena žučna kesa, a zatim je zaradio i pankreatitis. Imao je svega 28 godina kada je preminuo.

I.S.

#Aviči

'