AKTUELNO

Otac mlade blogerke nije imao lepe reči za Zonjićevu.

Prijateljstvo tri zadrugarke stavljeno je na test. Tačnije Luna Đogani, Zerina Hećo i Jelena Krunić su našle zajednički jezik i počele da dele sve na tri dela, kako dobro, tako i loše.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović, Pink.rs

Međutim, došlo je do rasprave između Jelene i Lune gde je Zerina stala na Krunićkinu stranu. Povod rasprave je buka koju su pravili Toma Panić i Đoganijeva nakon žurke zbog koje se ova probudila nervozna jer je morala da spava jer radi u fabrici koja je otvorena u Zadruzi.

Pozvali smo Gagija Đoganija koji je priznao da mu Zerina nije bila simpatična kada ju je prvi put video. Ipak, shvatio je da Zerina ne glumi kada su u pitanju nervni slomovi koje ima zbog saznanja javnosti da je bila silovana.

Nisam bio oduševljen kada sam video Zerinu u karantinu. Ja dobijam razne informacije na društvenim mrežama, ali ne znam da li treba da verujem u njih ili ne. Nisam sasvim siguran, ali mislim da Zerina jeste prijatelj Luni, sad postoje tu mnoge stvari druge zbog kojih oni mogu da se svađaju, ne znam, videćemo. Razumem Zerinu i mislim da ne glumi ništa jer je i moja ćerka proživljavala te nervne slomove - priznao je Gagi, a onda komentarisao Marijanu Zonjić, koja je bila u vezi sa njegovim bratancem Adamom Đoganijem.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitaj više: ČUPAĆE KOSU OD MUKE KADA BUDE ČULA OVO: Jelena Krunić ogovarala Aleksandru, pa otkrila njenu TAJNU IZ PROŠLOSTI zbog koje će POCRVENETI OD STIDA (VIDEO)

Ona je katastrofalna, ona je haos. Toliko neko da bude u stanju da se kači za ljude i priče... Još i pre sam ja nju znao. Nikada mi se nije svidela, ali vidim da je skontala kakve priče uspevaju. Ako je neće Adam, onda će Bane, ako neće ona će da se približi Marijani i Subotićima. Mnogo se bori, a nije ni svesna da je nema nigde - priznao je šta misli o njoj.

Kako će se odvijati odnos Zerine i Lune i da li će Marijana ponovo pokušati da provocira Đoganijeve ostaje nam da vidimo u danima pred nama.

I.R.

#Gagi Đogani

#Marijana Zonjić

#Zerina Hećo

'