AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti!

Neko vreme pre žurke, Banetu Čolaku je prekipelo da uvek bude pored Zerine Hećo i pruža joj podršku, a da mu ova uvek na tome zameri. On je počeo da proziva Zerinu kako je ona počela previše da se pravi žrtva nakon što je javnost saznala da je bila silovana.

Foto: Rijaliti Zadruga

Njih dvoje su od ljubavnog para postali neprijatelji koji koriste svaku situaciju da se verbalno sukobe. To su takođe činili rano u zoru kada su se posvađali Jelena Krunić i Toma Panić koji je pravio buku u spavaćoj sobi zbog koje većina zadrugara nije mogla da spava.

Je l' treba da te tučem, znam da me samo čekaš, je l' si moguće? Evo ti ku*ac! Nećeš ti mene više da maltretiraš, ti samo ideš za mnom. Idi traži da me kazne. Idi trči, ti si bolestan! - govorila je Zerina, dok se pored nje druga svađa odvijala između Tome i Jelene.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ma izvinite, jadna Zerina. Samo sam hteo da zapalim cigaretu, o čemu pričaš ti, ko te prati? Pravi žrtvu ponovo od sebe, ajde - pravdao se Bane.

Zerina je bila vidno iznervirana zbog Banetovog ponašanja, ali su je Jelena Krunić i Sale Tru smirili i posle toga otišli da spavaju.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

#Zerina Hećo

'