separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

JOŠ JEDAN SRAMNI POSTUPAK ALEKSANDRE SUBOTIĆ ZGROZIO JAVNOST: Zbog onoga što je izgovorila OSUĐENA JE OD STRANE UDRUŽENJA SILOVANIH ŽENA! (FOTO)


Ovo joj nije trebalo!


Aleksandra Subotić još jednom je uspela da svojim nepromišljenim postupkom navuče gnev čitave javnosti. Naime, ona se sinoć, tokom Igre istine posvađala sa nekadašnjom dobrom prijateljicom Zerinom Hećo, a onda je, kako bi je povredila i udarila tamo gde je najviše boli otkrila njenu tajnu koju je ona pokušavala na sve načine da sakrije.

Autor: TV Pink Printscreen

- Ti si silovana - izgovorila je Aleksandra Zerini nakon čega je Hećo doživela nervni slom, a Subotićeva nije ni trepnula dok je posmatrala kroz kakvu agoniju prolazi njena nekadašnja drugarica koju je onim što je izgovorila želela da povredi i ponizi pred svima.

Autor: TvPink Printscreen

Žrtve silovanja i udruženja koja se bore za prava žena širom regiona reagovali su na ovakvo Aleksandrino ponašanje i korišćenje nesreće koja je zadesila Zerinu, a sa kojom saosećaju, i oštro osudile gnusan postupak Subotićeve, koja po svoj prilici nije svesna težine i ozbiljnosti reči koje je izgovorila i iskoristila da napakosti i povredi svoju cimerku iz Bele kuće.

Autor: Pink.rs

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti