separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

GLAVNI PROBLEM JE DAVID? Ljuba i Aleksandra otkrile da li će se pomiriti u Zadruzi! (VIDEO)


U ovome su se složile.


Stanovnici rijaliti programa "Zadruga 2" ove noći igraju "Igru istine" u okviru koje učesnici postavljaju jedni drugima pitanja na koja moraju iskreno da odgovore kako bi dobili nagradu.

Autor: RTV Pink , printscreen

Jelena Krunić želela je od Lepog Miće da čuje mišljenje o Aleksandri Subotić, Ljubi Pantović, Davidu Dragojeviću i Karađorđu Subotiću. Ova ukućanka u nastavku je pitala Miću i da li bi se mešao u njihove odnose kao i da li je na nečijoj strani.

Autor: RTV Pink , printscreen

Ja sam sa svima njima u istim odnosima, sa svima sam posvađan ili kažem ono što mislim. U vezi Aleksandre i Davida bile su svađe, ulaskom Karađorđa ona je pokazala bunt. Nju je otac nazvao 'mečkom Božanom', njen otac je napadao Davida i govorio da se Davidu sviđa Luna, a onda je izmenio priču. Ulaskom Ljube Pantović sve se okrenulo. Oni su sada bedem, a Ljuba je sama na jednoj strani. Međutim, Ljuba kanali Davida. Sandra i ona bi se pomirile za minut, ja sam roditelj, ja to znam! Ovde je krivac David - rekao je Mića.

Zatim su svoje izlaganje imale majka i ćerka, Ljuba Pantović i Aleksandra Subotić, koje su ovom prilikom govorile o svom pomirenju. Tom prilikom ove ukućanke istakle su da neće zakopati ratne sekire.

Autor: RTV Pink , printscreen

Ružno je što ću ovo reći. Ja sve mogu da oprostim, ali tu prijavu ne mogu nikada. Ako si ti spremna meni da oduzmeš moje dete koje ti nije sveto, zašto bi ti meni bila sveta? Nema pomirenja - rekla je Aleksandra.

Autor: RTV Pink , printscreen

Ja preko njihovih reči neću preći! Pomirenja nema! Ljuba Pantović drži reč - izjavila je ova ukućanka.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo. 

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink! 

Autor: S. K.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti