separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NIJE MOGAO DA ZAUSTAVI SUZE! Adam PLAKAO zbog Marijane i svoje porodice, Sale Tru ga jedva SMIRIO! (VIDEO)


Saletove reči su ga urazumile i dale mu snagu da nastavi dalje.


Raskid Adama Đoganija i Marijane Zonjić je reklo bi se loše pao mladom Đoganiju. Dok je Marijana danas na porodičnom sastanku uvredila njegovu sestru Lunu i porodicu Đogani, Adam nije mogao da veruje da je u stanju da to uradi devojka koju je on, kako kaže, počeo da voli.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Ipak, preko nekih stvari ne može da pređe jer sebi ne bi mogao da oprosti. Trenutak pucanja doživeo je u razgovoru sa Saletom Truom koji je rečima uspeo da dopre do srži problema. Adam nije krio emocije, pa je zaplakao i kroz suze govorio kako je mislio da će mu u Zadruzi biti drugačije i da u rijalitiju predstavlja drugu verziju sebe.

Nije trebalo da uđem, pitao sam i tetku pre ulaska, ona je rekla da ne ulazim, sve mi se sad obilo o glavu. Najbitnija osoba mi je rekla da ne ulazim i ja sam ušao. Eto, imao sam sve, sasvim dovoljno. Ne mogu da verujem šta sam sebi uradio - pričao je Adam kroz suze.

Autor: Zadruga - RTV Pink

Tvoja tetka je tebi postala majka, svega se odrekla. Ona bi se svega odrekla i sada. Nemoj da padaš u depresiju. Sve ovo osećaš, jer ti previše kriviš sebe. Mnogo si dobar, ali moraš da smanjiš pokazivanje tih emocija. Tebi opada kosa koliko se mnogo daješ ovde. Molim te iskoristi sve ovo na najbolji mogući način - savetovao je Sale Adama.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti